Be happy!

Post pentru cei care vor sarbatorii ziua neindragostitilor! Va sunt alaturi teoretic, pentru ca practic sunt indragostit [si teoretic]. In ciuda acestui fapt nu sarbatoresc maine, pe 14, o sa o fac pe 24, ca si jumate de roman ce sunt. Dar sunt alaturi cu mintea de cei fara iubit/iubita… postul asta este in special pentru: Mada [chiar daca e departe Norby], Ina, Iulia, Diana, Raluca, Roxa [aka Suva,15v]… si restul fetelor care o s-o faca lata de 14 ( din spusele lui Iulia)

Reclame

2 Responses to Be happy!

  1. Ina:D spune:

    o sa facem un mars anti-valentine`s,sarbatoarea asta pe care am „imprumutat-o”….pentru ca eu cel putin m-am saturat de atatea mass-uri pe tema asta…ziua asta e doar o zi de profit pentru majoritatea magazinelor de cadouri..eu cred ca poti petrece o zi alaturi de cei dragi oricand..nu numai pe 14 februarie „ziua prostiei romanesti”:P (parerea mea)

  2. madalina spune:

    k lala nu_i niciunul…nu se gandejte doar la el…ne mai observa j p noi prin zona ;)mz pt post,j in numele fetelor kre iejim maine la shueta… 😛 aaa j mz k te_ai gandit la „suferintza mea cea vesela”…j ink ceva jtiu k nu prea suntem noi d acord q valentine’s_ul lor american…dar privitzi partea buna a lucrurilor 2 zile dedicate indragostitzilor p an j in aceeji luna 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: