Nedumerire

Se apropie luna Martie, cunoscuta si sub numele de luna femei. Nu sunt misogin, respect femeia/fata. Nu am lovit niciodata o femeie/fata si nici nu am de gand sa fac. Poate in gluma am lovit dar fara sa ranesc, in schimb am luat pumni in burta… Revenind: ce fac cu martisorul? Adica cum il daruiesc unei fete/femei? M-i se pare ca daca il dau in mana, pare prea putin, prea de prost gust, daca il pun intr-o punga de cadou, e prea exagerat. Si ce formula de adresare folosesc? Poftim? Va rog ajutati-ma!
Asta-mi debita creierasul la scoala, pe langa alte lucruri. Oare cum o sa fiu la 40 de ani? Oare o sa ma simt implinit? Cum e sa fii implinit? Multumesc celui/celei care ma poate lamurii.

Reclame

3 Responses to Nedumerire

  1. paulaionescu spune:

    Eu zic sa-l pui intr-un plic mic galben (ah..nu tre sa fie neaparat galben, culoarea asta imi place mie 🙂 ). De zis nu stiu ce sa spui..dar sigur iti va veni pe moment. 🙂

  2. Carina spune:

    E dragut ca unii isi fac probleme cum sa ofere martisorul 🙂 Chiar asa, poti sa-l pui intr-un plic sau intr-o punguta mica de tot (se pare ca exista – eu asa am, primit un martisor :P). Si de spus nu cred ca trebuie sa spui mare lucru… Gestul e mai important, adica felul in care oferi martisorul.

  3. confus3d spune:

    intradevar,ai luat si o sa iei in continuare pumni in burta:).zic eu ca te-ai descurcat destul de bine(cel putin in cazul meu).pe viitor,varianta spusa mai devreme e cea mai buna:plic mic,gasesti tu o culoare draguta;),iar la adresare,fa ceea ce simti p moment.in toate cazurile,discursurile pregatite dinainte se uita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: