???

Imi pun intrebari… ce e normal la mine? Ce e normal la un individ? Nu pot defini normal, notiunea de normalitate difera de la om la om, fiecare are conceptiile lui==> nu mai ascult persoanele care-mi spun ca nu sunt normal. M-i se intampla des sa doresc un lucru, sa vreau sa fac ceva… pe moment m-i se pare logic, dar dupa ceva timp incepe sa m-i se para din ce in ce mai suspect acel lucru, nu stiu, sunt schimbator ca si vremea, si e un lucru rau asta?
Mai m-i se intampla sa fiu irascibil, dar foarte irascibil. In general sunt social si prietenos dar am si eu momentele mele. Toti ma enerveaza, sau o mare parte. Atunci vreau sa plec, sa fiu doar eu cu mine… dar nu pot, si de multe ori imi vine sa-i bat, dar evit asta… Poate sunt un Serial Killer… dar nu sunt, sunt un Cereal Killer! (freak on a leash…)

Reclame

One Response to ???

  1. Bogdan Negrea spune:

    da…normal sau anormal, bine sau rau, frumos sau urat…cat timp am fost obsedat de conceptele astea(inca sunt,dar am mai aflat cate ceva )…ai timp sa descoperi tot felul de lucruri…poate o sa vorbim odata despre chestii de genul acesta(esti printre putinii care is pun intrebari de genu’…)…iti recomand si o carte: Friederich Nietzche- Despre genealogia moralei(sunt tratate conceptele de bine si rau si o istorie a lor)…:-)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: