Kids nowadays

Nu ştiu ce e în capul lor, al copiilor din ziua de azi. Nu ştiu, cred că sunt şi eu inclus în această categorie, cea a copiilor din ziua de azi…

Ce e sigur e că aştia mici au o problemă la mansardă. Să va explic: astăzi am ieşit pe la 2 în oraş. Cam pe la aceiaşi oră iasă şi copii de la şcoală. Mergeam liniştit cu rucsacul în spate[cu aparatele foto în el] Văd 3 copilaşi, judecând dupa înalţime cred că erau pe clasa a 4-a,5-a… Unul dintre ei se apropie de un coş de gunoi[ din acela care daca este împins se balansează], se uită la el preţ de o clipă, apoi îl loveşte cu pumnul, spre extazul prietenilor lui.

Nu îi mai înţeleg, ce e cu ei? De ce sunt aşa de agresivi, predispuşi către conflicte?! Poate sunt de vină desenele animate la care se uită, sau cine ştie, poate n-au fost ţinuţi în braţe când erau mici, şi acuma sunt traumatizaţi de asta, acest lucru reflectânduse asupra comportamentului lor.

Nu cred că o să-i înţeleg niciodată[ şi nu doar pe ei, nu voi întelege persoanele agresive] pentru că eu sunt o persoană mai calmă, care evită pe cât se poate conflictele.

Reclame

2 Responses to Kids nowadays

  1. Anonymous spune:

    iti zic io frate…desenele, calculatorul si lipsa de socializare fac pe copii astia sa o i-a razna rau d tot, tot felu d jocuri agresive la care au access,si anturaju’…de-astia mai mari care ii pun sa faca numa prostii spre amuzamentul lor…t sperii…in general prostia…nu mai citeste nimeni nik…nu mai are rabdare…acuma ii internetu’ cik….da nu-i bine deloc…iar in general ii si vina parintilor…asta este…dar nimeni nu i-a nici o atitudine

  2. Bogdan Negrea spune:

    toti copiii au ADHD in ziua de azi!!!

    Pt anonim: cred la fel ca si tine ca anturaju’ e de vina. vorba lui Teo: „as vrea sa se interzica anturajul, daca te prinde ca te anturezi sa fi pedepsit”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: